03.11.2022г.

Есента донесе своето цветно настроение в детската градина и децата с много песни, танци и игри проведоха традиционния есенен празник.

В празничната програма се включиха децата от всички групи.

В галерията на сайта и в страниците на групите може да разгледате снимки от празничния ден.

01.11.2022г.

В Деня на народните будители всички българи отдават почит към делото на книжовниците, просветителите и борците за национално освобождение, съхранили духовните ценности и самосъзнанието на нацията.

Децата от ДГ "Сърчице" се включиха в този светъл празник и отдадоха своята заслужена признателност към делото на народните будители, като проведоха различни дейности. Заинтригувани и с въодушевление от тяхната история, малчуганите пяха песни, рецитираха стихчета, разказваха за живота и делото им и изработиха книжки с българските будители

Снимки от празничния ден в различните групи може да разгледате в страниците на групите и в галерията.


28.10.2022г.

Вдъхновени от вълшебствата на есента деца, родители и учители сътвориха прекрасна есенна украса за детската градина, която може да разгледате тук.

26.10.2022г.


Днес на гости на децата от трета и четвърта подготвителни групи бяха пътните полицаи младши автоконтрольор Николай Йорданов и младши автоконтрольор Иван Иванов. Децата ги поздравиха със стихчета, песни и гатанки, и показаха много знания по безопасност на движение по пътищата. Полицаите разказаха на децата по интересен и забавен начин за тяхната сложна и отговорна професия. Децата имаха възможност да влязат в ролята на пътни полицаи и да регулират движението по улицата. С особен интерес те разгледаха полицейският автомобил. Срещата беше изключително емоционална и запомняща се.

Снимки от днешния ден може да разгледате тук.

21.10.2022г.

Децата от детската градина проведоха инициатива по превенция на пътната безопасност.

Те изработиха есенни листа, носещи послания за спазване на правилата за движение по пътищата.

Това е зовът на децата за запазване на човешкия живот, който не бива да губим нелепо.

Снимки от творческия процес в различните групи може да разгледате в страниците на групите.